Racituri de porc(Piftie)

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 12 Mar 2011 | 6574 vizualizari

 

de pofta...

 

INGREDIENTE

  • 1 rasol de porc cu os de 500 gr
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare,piper
  • 6-7 catei de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de porc(Piftie):

Se spala carnea si se pune la fiert vreo 4-5 ore pana se desprinde de pe os.Cand e fiarta de jumatate se adauga 1 ceapa intreaga si 1 morcov.Dupa ce sunt fierte se strecoara zeama si se pune pe foc unde se adauga sare,piper dupa gust si usturoiul pisat si se mai da un clocot .In castronele se pune carnea bucatele si morcovul taiat rondele si se pune zeama strecurata si se da la rece .A doua zi e numai buna de mancat cu boia de ardei presarata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de porc(Piftie)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

13.03.2011, 23:50

Bucataras Medi 1

15.03.2011, 16:38

tare mult imi place..............

ExploraCuisine 1

23.03.2011, 05:05

Ti-a iesit super piftia, mai ca m-as apuca de o tura

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute cu ansoa